Angleški jezik in učenje angleščine

ucenje anglescineNa tečajih splošnega učenja angleščine, največkrat učijo najpogostejše teme iz vsakdanjega življenja, uporabno slovnico, poudarek je na pogovoru, širjenju besednega zaklada in utrjevanju naučenega znanja angleščine, seveda poudarek dajejo tudi branju in slušnemu razumevanju. Angleškega jezika se lahko naučite v jezikovni šoli Lingula. Ob njihovih odličnih učiteljih bo učenje angleščine veliko enostavneje. Na tečajih poslovne angleščine, učijo predvsem ključne besede s katerimi podjetnik/poslovnik – tečajnik prepriča sogovornika čeprav angleškega jezika ne obvlada brezhibno. Z obvladanjem besedišča pa bo pogovor z poslovnimi partnerji več kot samozavestnejši in učinkovitejši.

Poleg tega tečaj angleškega jezika omogoča razširitev besednega zaklada, rezultati tečaja poslovne angleščine pa je razumevanje v čim več različnih poslovnih situacijah. Poleg tega z tečajem poslovne angleščine  pridobite izkušnje v pisanju e-sporočil ter priporočil v angleščini, komuniciranje pri telefonu , razne poslovne predstavitve ipd.

Poleg tih dveh tečajev, ponujajo jezikovne šole še tečaje za šolarje – osnovnošolce ter dijakov, poleg tega pa izvajajo tudi individualne tečaje angleščine. Namenjen je predvsem tistim, ki jezika nikoli niso uporabljali oz se jezika želijo zelo hitro naučiti. Poleg tega pa so tudi teme učenja prilagojene željam samega tečajnika. Začetek individualnega tečaja pa je takoj mogoč ko se tečajnik in učitelj dogovorita za obema ugoden termin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *