Piškoti iz kozarca so izvirno darilo

lešnikovi piškoti iz kozarcaSte že komu podarili piškote iz kozarca? Potem veste, kako veseli so bili darila. Ne le, da je darilo izvirno, lepo na pogled, ampak je tudi okusno. Kolikokrat ne vemo, kaj bi nekomu podarili ob rojstnem dnevu ali prazniku, zato kupimo stvari, ki so sicer na pogled lepe, vendar se pozneje na njih le nabira prah, dokler ne pristanejo v kakšni stari škatli, med ostalo šaro. V najboljšem primeru dobijo novega lastnika. Ali ni bolje podariti nečesa, kar je obenem lepo in uporabno, kot so piškoti iz kozarca?

Da v kozarce nasujemo sestavine v plasteh, ne potrebujemo posebnih ročnih spretnosti. Če smo malce izvirni, lahko zraven priložimo model za peko piškotov ali pa v kozarce nasujemo sestavine za kakšno drugo sladico, kot so mafini. Pustite vaši domišljiji prosto pot. Če pa se nam zdi, da naše darilo ne bo izpadlo takšno, kot je na sliki, pa lahko piškote iz kozarca tudi kupimo-seveda že pripravljene v lepo okrašenem kozarcu in tako presenetimo tiste, ki jih imamo radi.

Verjemite, ne bodo dolgo ostali v kozarcu, sploh, če ste eden izmed tistih, ki naravnost obožujejo sladice. Vsi se spomnimo sladkega vonja okusnih pečenih piškotov ob vstopu v babičino kuhinjo. Če smo imeli malo sreče, smo dobili še topel piškot, ki smo ga podajali iz roke v roko, da se ne bi opekli. To nas spominja na ljubezen, toplino, družino, dom. Že samo ob misli na ta trenutek postanemo vznemirjeni. V nas se spet prebudi otrok. Zakaj ne bi dišalo tudi v vaši kuhinji? Osrečite ljudi, ki jih imate radi in jim podarite piškote iz kozarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *