Poliranje Minox

poliranje minoxJe lak na vašem jeklenem konjičku že obledel? Je poln majhnih praskic? Brez skrbi. Težavo lahko reši že preprosto poliranje avta. Včasih so si avto lahko privoščili le bogataši. Ti so imeli na voljo dovolj služabnikov, ki so pridno drgnili njihova vozila po vsaki uporabi. Prah s kolovozov in stez sploh ni imel časa da bi se dobro prilepil na avto. Prišlo je v navado da je lep avto tisti, ki najbolj sveti. Danes imate tak avto tudi brez čete služabnikov. Avtopralnice so na voljo na vsakem vogalu. Če pa hočete nekaj več, jeklenemu prijatelju privoščite poliranje avta. Poleg avtomobilskega poliranja pa obstaja tudi industrijsko poliranje. Za več informacij kliknite na Poliranje Minox.

Včasih so poliranje avta opravljali le avtoličarji. Z njim so odpravili razlike med barvanimi in originalnimi deli vozil. Danes lahko poliranje avta opravite na domačem dvorišču. Vzelo vam bo kar nekaj časa, vložiti boste morali kar nekaj dela in znoja. Rezultat bo verjetno zadovoljiv.

Če pa bi radi profesionalno opravljeno poliranje avta, preverite našo ponudbo. Glede na potrebe si izberite enega od paketov in nam pripeljite jeklenega konjička. Medtem ko boste v službi ali uživali doma z družino, bomo mi poskrbeli za lesk. Postopek traja malo dlje, vsekakor pa je vredno počakati.

Poliranje avta lahko zaključimo še z nano premazom. Ta bo poskrbel, da bo avto lep dlje časa. Avto ščiti pred razno umazanijo, maščobo in podobnim. Res je malo dražji, zdržal pa nam bo več let. Prav tako kot ostale pa moramo avto z nano premazom redno čistiti.

Manjše rise lahko odstranite sami. Najprej temeljito operite avto in ga potem spolirajte. Za globje praske pa bomo strokovno poskrbeli pri nas. Pri tem bomo še temeljito zaščitili osnovno barvo, očistili stekla, premazali plastične dele in poskrbeli za dele iz gume. Povrnili mu bomo prvotno barvo. Že želite, se lahko obenem posvetimo še notranjosti vašega vozila. Pripeljite se k nam na avto poliranje, ne bo vam žal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *