Poslovna in promocijska darila in čas obdarovanja

poslovna-darilaLetošnje leto je bili za naše podjetje zelo uspešno. Zaradi tega smo se odločili, da bomo vsem našim partnerjem podarili v zahvalo za sodelovanje praktična poslovna darila. Strankam, ki bodo obiskale našo trgovino pa bomo decembra delili promocijska darila. Kliknite na povezavo v kolikor vas zanimajo poslovna in promocijska darila.

Iskreno povedano se je potrebno izbire poslovnih daril lotiti čim prej in ne le nekaj tednov pred veselim decembrom. V našem podjetju so nas že avgusta in septembra zasuli s katalogi za izbiro poslovnih daril. Dolgo časa smo seveda izbirali in oklevali ali bi poklonili rokovnike, koledarje, usb ključke ali prenosne baterije. Na koncu smo se odločili, da bomo izbrali nekaj bolj domačega, slovenskega, predvsem pa uporabnika. Izbrali smo košarico daril slovenskih bio dobrot, ki je vsebovala domači med, čaj, domače testenine, različne domače marmelade in sirupe sadnih sokov. Smatrali smo da bodo imela poslovna darila, ki dajejo poudarek na domačnosti, zelenem in zdravem prehranjevanju v očeh prejemnikov veliko večjo vrednost kot pa če bi jim poklonili kakšne tradicionalne rokovnike na katerih bi bil natisnjen naš logotip.

Kot že rečeno bomo obiskovalcem naše trgovine ponudili promocijska darila nižje vrednosti. Naročili smo nekaj sto kemičnih pisal na katerih je odtisnjen naš logotip. Kupci, ki bodo v naši trgovini kupili izdelke v vrednosti vsaj 50 € pa bodo obdarjeni z vrečko prave kolumbijske kave, ki jo pražijo in pakirajo v kavarni, ki se nahaja v isti ulici kot naša trgovina.
Mislim, da bomo s poslovnimi in promocijskimi darili letos zadeli v polno, da bodo naše stranke presenečene in na koncu tudi zadovoljne. Prav je da se decembra, ko je čas obdarovanja, spomnimo ne samo naših domačih ampak tudi partnerjev, ki nam pomagajo pri naši zgodbi do uspeha. Fino je, da so poslovna darila izbrana skrbno, da odsevajo filozofijo podjetja, da so predana s srcem in da imajo neko vrednost oziroma pomen v očeh obdarjenca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *