Prevajanje s piko na i

Prevajanje je svojevrstna umetnost, ki zahteva odličen posluh za jezik, izkušnje in dobro strokovno podkovanost. Prevajalska agencija Multilingual zato na enem mestu združuje prevajalce, ki zagotavljajo prevajanje v več kot 30 jezikov, poleg tega pa so usposobljeni tudi za različne jezikovne kombinacije.

V letih delovanja smo si ustvarili sloves zaupanja vrednega podjetja, kamor se stranke z veseljem vračajo. Z razvejano mrežo več kot 500 sodelavcev vam lahko v vsakem trenutku zagotovimo prevajanje po meri, kar pomeni, da se prilagodimo časovnim rokom in vsem vašim željam. Do 5 strani besedila vam lahko po potrebi prevedemo že v istem dnevu.

Prevajanje, kjer poleg kakovosti dobite tudi ugodne cene
Vedno se trudimo, da je naša ponudba konkurenčna, zato vam zagotavljamo ugodne cene ter poskrbimo tudi za najvišji nivo storitev. Verjamemo, da je ravno to ključen element, zaradi katerega smo si zgradili odličen ugled in se naročniki k nam z veseljem vračajo.

Vse cene vam povemo že ob predložitvi izvirnega besedila, saj za razliko od drugih prevajalskih agencij strošek prevajanja izračunamo ob začetku projekta in cene ne glede na dolžino prevoda ne spremenimo. Tako natančno veste, kaj lahko pričakujete.

Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč ter vam zagotovili zanesljivo, kakovostno in cenovno ugodno prevajanje vseh tipov besedil. Naredili bomo vse, da boste s končnim izdelkom zadovoljni.

Najbolj ugodne cene in kakovost.
040 817 820 ali info@multilingual.si

p.s.
Če potrebujete sodnega tolmača, kliknite za več informacij na http://www.unic.si/sodni-tolmac/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *