Šampon proti izpadanju las

sampon-proti-izpadanju-lasŠampon proti izpadanju las sedaj seveda uporabljam redno, ne pa zgolj ob menjavi letnih časov, ko sem imela običajno težave. Tudi takrat, ko grem k frizerju, vzamem s seboj šampon proti izpadanju las, saj ne želim, da bi mi lase tam oprali s čim drugim. Nenazadnje ne bi bilo dobro, če bi dosegla nek rezultat z dragim šamponom, nato pa bi vse skupaj uničila samo z enim pranjem z agresivnimi sredstvi, ki mojemu lasišču ne bi ustrezala. V nadaljevanju zgodbe pa preberite kako je bilo na samem začetku, ko sem se soočila z izpadanjem las.

Vsako pomlad in jesen imam težave z lasmi, saj mi pričnejo ob menjavi toplejšega za hladnejši del leta in obratno vedno izpadati. Pravijo, da je to sicer do neke mere normalno, a mene precej moti, saj se mi zdi, da mi izpade kar veliko las. Poleg tega mi je precej neprijetno, ker se v tednu ali dveh, ko je izpadanje najbolj intenzivno, to tudi opazi – na delovni bluzi imam pogosto lase, ki padejo z glave, če si grem s prsti skozi lase, in ker lase barvam na rdeče, je to na beli tkanini precej opazno.

Tako sem se morala že navaditi, da pred sestanki vzamem v roke valjarček z lepilnim trakom, s katerim si odstranim izpadle lase, da ne bi bila videti »neugledno«.

Poleg tega sem si seveda kupila tudi šampon proti izpadanju las. Najprej sem imela šampon slovenskega proizvajalca, a ker se ta ni izkazal, sem si v lekarni priskrbela šampon drage znamke iz Francije. Vedela sem sicer, da ne morem rezultatov pričakovati že po enem umivanju, a kljub temu sem menila, da bi se moral učinek pokazati kmalu. Pa ni šlo tako hitro. Šampon proti izpadanju las je (po mojem mnenju) začel delovati šele, ko sem ga porabila že več kot polovico. Nič hudega, glavno, da je bilo izpadanje manj opazno.

Ker šampon proti izpadanju las deluje pri meni, sem ga seveda priporočila tudi svojemu možu. Njemu se lasje redčijo predvsem zaradi nastajanja pleše ob sencih, in videli bomo, ali lahko šampon zaustavi tudi to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *