Strokoven sodni tolmač z ustreznimi referencami

Sodni tolmač mora biti zaupanja vreden in izkušen, saj mora poskrbeti za popoln sodni prevod, kjer je praktično vsaka beseda pomembna. Ravno zato v podjetju Multilingual sodelujemo izključno s preverjenimi strokovnjaki, ki so zapriseženi s strani Ministrstva za pravosodje ter imajo vrsto let izkušenj. Sodni tolmači poskrbijo za kvalitetno in strokovno tolmačenje.

Vaš projekt glede na tematsko področje prevzame sodni tolmač, ki je ustrezno strokovno podkovan ter dobro pozna vso potrebno terminologijo. Sodne prevode vedno dostavimo v dogovorjenem roku in po potrebi dokumentacijo prinesemo na vaš naslov, ter vam tako še dodatno prihranimo čas.

Zanesljivo in zaupanja vredno sodelovanje
Mnogo pozornosti namenjamo varovanju zasebnosti in sodelujemo le s preverjenimi kadri, katerim zaupamo in zaradi katerih se zadovoljni naročniki k nam z veseljem vračajo. Vso dokumentacijo smatramo kot strogo zaupno in varujemo vaše poslovne skrivnosti.

Ponosni smo vedno, kadar nas zadovoljni naročniki priporočijo naprej, in vabimo vas, da nas preizkusite. Ob prvem sodelovanju vam pripada tudi dodaten 10 % popust na celoten znesek prevoda ne glede na obseg besedila.

Multilingual vedno prava izbira!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *