Tekalna steza za vadbo za lepo telo

tekalna steza reebokS partnerjem živiva v bloku v Celju, in ker sva oba ljubitelja gibanja, se večkrat zapeljeva kam proti zgornjemu delu Savinjske doline, da se lahko v naravi ukvarjava s športom. Kadar to ni mogoče, pa se je včasih treba zadovoljiti tudi kar z gibanjem doma. Že kar dolgo sva namreč prepričana, da na primer tek po onesnaženih mestnih ulicah ni kaj prida – in zato nama v takšnih trenutkih zaradi pomanjkanja časa ter slabega vremena pride še kako prav tekalna steza. Ste vedeli, da lahko cenovno ugodne in kvalitetne tekalne steze kupite v športni trgovini Live Active?
Gotovo ste že vsi seznanjeni s tem, kakšna je okoljska problematika v Celju, in da je zaradi onesnaženja s težkimi kovinami, ki ga je v preteklem stoletju povzročila Cinkarna, celo prepovedano gojiti vrtnine. Torej tudi za splošno zdravje ljudi okolje ne more biti kaj prida – in o tem, kakšen zrak dihamo, običajno raje sploh ne razmišljam. Razen, kadar se s partnerjem odločiva za tek – takrat oba veva, da je tek po Celju prej škodljiv kot koristen, saj vdihneš cel kup toksinov in težkih kovin. Zato je tekalna steza takrat, ko ne moreva kam dlje v naravo, več kot odlična rešitev.

V športni trgovini Live Active lahko izbirate med številnimi priznanimi proizvajalci tekalnih stez: Reebok, Diadora, Robust,.. Kliknite na http://www.liveactive.si/fitnes-oprema/tekalna-steza/ za več informacij.

In kdaj tekalna steza stoji? Pravzaprav vedno preko vikendov, ko se dejansko lahko odpeljeva v Logarsko dolino ali v kak drug lep kotiček Slovenije, kjer je tek pravi užitek. In včasih tudi ne tečeva, temveč greva raje v hribe – glavno, da se ti pospeši utrip (jaz pravim, da ne od napora, temveč od lepot narave).

Tekalna steza je vsekakor tudi odlična za trening in priprave na tekmovanja za rekreativce. Po tem, ko sva pretekla nekaj krajših tekov, sva namreč oba hitro ugotovila, da želiva in zmoreva več, zato sva se najprej preizkušala na polmaratonih, zdaj pa sva premagala že tudi nekaj maratonov – in to precej uspešno. Če nama ne bi bila za trening vedno na voljo tekalna steza, dvomim, da nama bi uspelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *