Ženske kopalke

Kako kupiti kopalke, ki se bodo najbolj prilegale obliki vašega telesa oziroma vaši postavi? Nakup kopalk je za mnoge ženske pravi izziv ali celo nočna mora, saj ne vedo kakšne ženske kopalke izbrati in posledično jih je strah, da ne bi z nepravilnim modelom ali krojem kopalk poudarile tisto kar bi v bistvu rade skrile (npr. preveliko zadnjico, debele noge, povešene prsi). V nadaljevanju članka si preberite nekaj nasvetov, ki jih je dobro upoštevati pri nakupovanju ženskih kopalk.

V kolikor nosite raje dvodelne kopalke kot enodelne kopalke, boste morale posvetiti veliko pozornost izbiri nedrčka. Pomembno je, da izberete takšno velikost košarice in obliko nederčka v katerem se boste počutile udobno, samozavestno in morda tudi privlačno. Vsaka ženska ima seveda drugačno postavo, toda nekako zaradi konfekcijskih številk in krojev, so ženske postave razdeljene na naslednje skupine, ki so poimenovane takole: korenček, hruška, jabolka in peščena ura.

Pri ženskah s postavo v obliki jabolka, izstopa predvsem večji trebuh. Pri nakupu kopalk je potrebno torej prikriti pomanjkljivost, ki je v tem primeru trebuh in poudariti zgornji ali spodnji del telesa. Najbolj primerne so v teh primerih enodelne kopalke ali pa ti. retro kopalke, kjer visoke hlačke prekrijejo trebuh.

Verjetno najbolj zaželena in privlačna oblika ženskega telesa je peščena ura. Gre za postavo z ozkim pasom in poudarjenimi oblinami. V kolikor ima ženska večje prsi, bo morala izbrati nedrček, ki bo ponujal dobro oporo.

Ženske za katere rečemo, da imajo hruškasto postavo, imajo ozka ramena, manjše prsi in poudarjen spodnji del telesa. Pri teh postavah je potrebno preusmeriti pozornost na zgodnji del telesa. To dosežemo z nakupom kopalk, ki sobolj žive barve, ki imajo vzorce, naborke. Pri spodnjem delu kopalk, se pravi hlačkah, se je potrebno izogibati bikini modelom s tankimi naramnicami. Boksarice in enobarvne kopalke tudi niso primerne za ženske, ki imajo hruškasto postavo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *