Brezplačne storitve

Preberi in zamenjaj knjigo
Na izobraževalnem centru želimo spodbujati dostop do literature in kulturo branja v okolju, zato vas vabimo, da k nam prinesete vašo že prebrano knjigo in jo zamenjate z eno izmed številnih iz nabora tistih, ki se nahajajo pri nas. Tako boste prišli do brezplačnega izvoda knjige, drugim pa omogočili prebiranje vaše knjige, namesto da sameva doma na polici.

Možnost uporabe učilnice – čitalnice

Številni študetnti in ostali, ki optimalnih pogojev za branje in študiranje doma nimate, bi pa to želeli početi poglobljeno v tišini in ustreznem okolju, lahko pridete v študirat v našo učilnico, ki jo ponujamo v uporabo kot čitalnico.

Oglasite se lahko vse delovne dni med 8. in 16. uro, za lažje učenje pa si lahko pomagate z brezplačno uporabo računalnikov, ki nudijo tudi dostop do svetovnega spleta.

Brezplačna uporaba računalnikov in možnost printa

Na centru razpolagamo z več računalniki, ki so povezani s spletom in imajo naložena orodja za delo z dokumenti in preglednicami. Kadar koli med 8. in 16. uro se lahko oglasite pri nas in jih brezplačno uporabljate. Če ste sestavili kakšen dokument, ki ga je potrebno tudi natisniti, vam to omogočimo.

Brezplačna wi-fi povezava

Tudi obiskovalci z lastnimi račjnalniki se lahko oglasijo pri nas in se brezplačno povežejo v WI-FI omrežje. Za delo uporabite učilnico, kjer se lahko usedete in svoje delo opravljate pri mizi, prenosnika pa priključite na električno napajanje.

Avtomat s toplimi in hladnimi napitki ter prigrizki

Med delom na centru si lahko postrežete s številnimi izdelki iz avtomata z živili, ki jih ponujamo po zelo zmernih cenah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *