Kako pravilno negovati kožo vse dni v letu?

Si želite sijoče, napete in mladostne kože? Si želite kožo na obrazu, ki skrije kakšno leto ali dve, gubice pa se na njej bojijo ustaliti? Potem jo morate pridno, vestno in kakovostno negovati vse dni v letu. Za popolno kožo, ki vam jo bodo zavidale vse vrstnice in še kakšna mlajša prijateljica, je potrebna celovita nega, ki mora postati del vašega vsakdana.

REDNO ČIŠČENJE OBRAZA
Vsak večer si vzemite čas zase in za svojo kožo. Odstranite ličila in se lotite temeljitega čiščenja, ki bo vaši koži omogočil, da zadiha. Očistite jo s čistilnimi geli, toniki ali doma pripravljenimi odstranjevalci ličil. Pazite, da z obraza odstranite vso umazanijo in ga temeljito sperite z vodo, nato pa kožo osušite in pustite, da svobodno zadiha. Pred spanjem koži privoščite kakovostno nočno nego, za katero bo poskrbela krema proti gubicam Lux-Factor 4D. Vašo kožo bo nahranila, regenerirala in preprečila nastanek neželenih gubic.

HRANILNE MASKE
Za dodatno nego kože na obrazu naj poskrbijo hranilne maske. Lahko uporabljate kozmetične, z malo truda pa jih pripravite kar sami. Za normalno do mešano kožo jajčnemu beljaku primešajte žličko medu in olivnega olja, za suho kožo pa uporabite jajčni rumenjak, žličko medu in žličko mandljevega olja. Masko nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ter jo po 15 minutah temeljito sperite z mlačno vodo. Nato je čas, da vašo kožo dodatno zaščiti krema proti gubicam Lux-Factor 4D, ki jo bo še dodatno nahranila in preprečila nastanek gub.

UMIVANJE
Umivanje in čiščenje kože zjutraj in zvečer je ključno za zdrav in mladosten videz, a potrebno je paziti, da ni preveč invazivno in agresivno. Obraz (in tudi telo) umivajte s toplo vodo, nikakor ne z vročo, saj ta kožo izsuši in spere zaščitno plast. Ko obraz osušite, pride na vrsto krema proti gubicam Lux-Factor 4-D. Ta bo kožo zjutraj pripravila na vse izzive in zunanje vplive, ki jih bo srečala skozi dan, zvečer pa jo bo zaščitila, nahranila in poskrbela za regeneracijo čez noč.

KREMA ZA OBRAZ
Kakovostna krema za obraz je ključnega pomena za pravo nego kože. Po 30. letu je priporočljivo, da pričnete z uporabo kreme proti gubam, saj je koža v tem obdobju deležna številnih sprememb in jo je potrebno dodatno zaščititi. Priporočamo uporabo kakovostne kreme kot je krema proti gubicam Lux-Factor 4-D, ki bo vašo kožo kakovostno zaščitila, ublažila male gubice in preprečila nastanek novih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *