Ali je krema proti gubam primerna tudi za vrat in dekolte

krema-gube-na-obrazuGube na čelu, ki nastanejo zaradi mrščenja. Gubice okrog oči, ki nastanejo zaradi naprezanja oči in raztezanja nežne kože. Smejalne gube, ki nastanejo zaradi naglašenega nasmeha. Globoke izrazne gube, ki nastanejo zaradi ponavljajoče se mimike obraza. In tako naprej. Vse te gube in gubice dobro poznamo, saj nam kozmetični proizvajalci zatrjujejo, da jim bo njihova najnovejša krema proti gubam hitro in neboleče odpravila. Na embalaži in promocijskih materialih vedno vidimo mladostne obraze, ki žarijo z napeto in gladko kožo. Ampak to utegne zmesti vsako žensko, ki jo znaki staranja in gube ne motijo na obrazu, temveč na drugih delih telesa.

Najpogosteje se pritožujejo, da se po 30. letu starosti začne povešati koža na vratu in da se drobne gubice kažejo na dekolteju. Za to sta seveda dva razloga. Prvi je očiten. Koža na vratu in dekolteju je zelo nežna in tanka, zato je izredno občutljiva na vse dejavnike staranja. Drugi razlog je tudi povod osnovne dileme, ki se je bomo dotaknili v nadaljevanju. To je seveda pomanjkanje nege delikatne kože na vratu in dekolteju. Medtem ko celo življenje uporabljamo različne izdelke na obrazu, na vrat in dekolte pozabljamo.

To se po 30. letu starosti začne kazati v nagubani in povešeni koži. Ampak nič ni prepozno. Že danes lahko naredite spremembo! Vaša krema proti gubam, ki jo zadovoljno uporabljate na obrazu, se bo namreč odlično obnesla tudi na vratu in dekolteju. Krema namreč ne ve, na kateri predel telesa ali obraza jo nanašate, zato ni pomembno, kaj na njej piše. Krema proti gubam, ki že deluje na vašem obrazu in vam ustreza, bo zato najbolje delovala tudi na vratu in dekolteju. Vsak večer po odstranjevanju ličil in zjutraj pred ličenjem nanesite nekaj kreme na svoj vrat in dekolte. Z nežnimi krožnimi gibi jo vmasirajte v kožo. Že po 2 tednih redne uporabe boste videli razliko, vaša koža pa vam bo hvaležna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *