Kako uporabljati serum za rast trepalnic?

serum-za-rast-trepalnicŽenske hrepenimo po dolgih, gostih in košatih trepalnicah. Za podaljšanje in zgostitev trepalnic smo pripravljene storiti marsikaj – vsak dan nanašamo več plasti maskare, uporabljamo kodralnike trepalnic, jih barvamo s permanentnimi barvami. Vse to so dokaj uspešne rešitve, ki žal dajejo samo začasne rezultate, ki jih speremo ob koncu dneva ali v primeru trajnega barvanja trepalnic njihov učinek zbledi čez nekaj tednov. K sreči se je na trgu pojavil en izdelek, ki daje dolgoročne rezultate, ki bodo vsakogar prevzeli. To je seveda serum za rast trepalnic.

Gre za relativno nov izdelek na našem trgu, zato se pogosto pojavljajo dvomi in vprašanja, kako ga dejansko uporabljati. Uporabnice niso prepričane, kako pogosto ga je potrebno nanašati, v katerem delu dneva, ali vpliva na makeup. Odgovor je takšen, da je uporaba sila enostavna. Serum za rast trepalnic vam ne bo vzel veliko časa in truda, medtem ko bo že v kratkem času, že po nekaj tednih vaš obraz okrasil z astronomsko dolgimi trepalnicami.

Serum za rast trepalnic uporabljate dvakrat na dan, nanašate ga zjutraj in zvečer. Ko si zjutraj umijete obraz, nanesite tanko črto seruma ob zgornje in spodnje trepalnice. Ko se serum za rast trepalnic popolnoma vpije, lahko nadaljujete z nanosom ličil, senčil in maskare. Serum nikakor ne bo vplival na kakovost in trajnost makeupa. Enako storite zvečer, ko odstranite vsa ličila in si obraz umijete z vodo. Na čiste in suhe veke nanesite serum za rast trepalnic, kot bi nanašale eyeliner oziroma tuš za oči. Ko odprete serum, boste videle, da ima ozek in natančen aplikator, ki vam omogoča precizen nanos brez kapljanja ali packanja izdelka okrog oči. Zato ni bojazni, da vam bo izdelek stekel v oči ali da boste opazili kakršne koli neprijetne učinke na koži okrog oči. Brez skrbi, serum za rast trepalnic je enostaven in hiter za uporabo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *