Zakaj so ženske prepričane, da nobena krema proti gubam ne deluje?

proti-gubamV splošni javnosti vlada prepričanje, da nobena krema proti gubam ne more ustaviti staranja in zgladiti gub. Ženske so prepričane, da samo en izdelek ne more imeti tako opaznega vpliva na kožo. Vendar, ali je to res? Ženske so ustvarile to slabo mišljenje na podlagi negativnih izkušenj, ki so jih imele s preparati proti staranju. Ko opazijo prve gube in drobne linije, se začne nakupovalna mrzlica, ki pri nekaterih traja cela desetletja.

Ženske kupujejo ogromno različnih krem, jih preizkušajo, in, ko ne vidijo nobenega napredka, so razočarane, ker so stran zmetale velike vsote denarja. Na podlagi neprijetnih izkušenj se odločijo in že vnaprej »vedo«, da nobena naslednja krema proti gubam, ki jo bodo kupile, ne bo imela učinka. Ampak ali imajo prav? Žal ima to preizkušanje in testiranje izdelkov na trgu veliko pomanjkljivosti, zato ni popolnoma merodajno in ne moremo povsem enoznačno sklepati, ali bo vaša naslednja krema proti gubam izbrisala tistih nekaj gubic, ki vas motijo. V čem je torej problem?

Ko ženske opazijo prve gube in drobne linije na svojem obrazu, so žalostne in razočarane. Ampak začetni obup kaj kmalu zamenja nakupovalna evforija. V želji, da čim prej odpravijo gube, odhitijo v drogerijo in kupijo prvi izdelek, ki jim pride pod roke. Pogosto niti ne preverijo, katere sestavine in učinkovine vsebuje tista krema proti gubam. Zato ni nenavadno, da po nekaj tednih uporabe ugotovijo, da krema ne deluje.

Drugi problem je, da so zelo neučakane. Rezultate želijo že v nekaj dneh in zato izbrane kreme ne uporabljajo dovolj dolgo, da bi lahko delovala. Pravi učinek na gube in upočasnitev staranja zahtevata nekoliko več časa, kot samo nekaj nanosov kreme. Zato se držite nasveta, da naj vas pri nakupovanju vodi previdnost in potrpežljivost. Krema proti gubam, ki vsebuje preverjene in učinkovite sestavine, zagotovo deluje. Potrebno jo je zgolj najti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *